Tuncer Yolal İlahi dinle ve İlahi Sözleri Resmi Sitesi Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Tuncer Yolal Resmi Web Sitesi
Anasayfa İlahi Dinle İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahiler Tuncer Yolal İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahi Dinle Gizlilik Politikası Çerez Politikası

İlk Emri Rabbin İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Kategori: İlahi Sözleri | 18 Temmuz 2025 tarihinde yayınlandı

ilk Emri Rabbin ilahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri, yazımızda hazırlamış olduğumuz, ilk emri rabbin ilahisinin sözlerini bulabilirsiniz.

İlk Emri Rabbin İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri İlahi Dinle

İlk emri rabbin ilahi sözleri sayfamız da hazırladığımız ilk emri rabbin ilahisinin sözlerine ulaşabilirsiniz. Sizde yazımız da yer alan ilk emri rabbin ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da paylaşarak arkadaşlarınızı sayfamızdan haberdar edebilirsiniz. En güzel ilahi sözlerinden haberdar olmak için, sayfamızı takip edebilirsiniz. Birbirinden güzel ilahi sözlerini sizler için hazırladık vede düzenledik. Sizde yazımızın devamına giderek ilk emri rabbin ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz.

Tuncer yolal’ın en son seslendirmiş olduğu yeni ilahileri dinlemek için resmi sitesi üzerinden takip edebilir vede sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. İlk emri rabbin ilahi sözünü okumak vede dinlemek için yazımızdan yardım alabilirsiniz. İlahi dinle aramalarında öncülük eden sayfamız yeni vede güncel ilahi sözlerini düzenlemektedir.

Tuncer Yolal – İlk Emri Rabbin İlahi Sözleri

İlk emri, Rabbin İkra,
Rabbim okut, okuttur,
Fe’t-Tâliyâti Zikrâ.
Mest olduğum umuttur.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Duysun bütün ahâlî,
Seyrî’yle hasbihâli.
Mahlâs seçildi Tâlî,
Mânâsı üç boyuttur.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kur’ân’ı Âyet Âyet,
Tâlî eder tilâvet.
Kalpten gelirse şâyet,
Gözler bulut buluttur.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Şems’in peşinde mâha,
Denmiş İzâ Telâhâ.
Ermek için felâha,
Göklerde bir metottur.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tuncer Yolal – İlk Emri Rabbin İlahi Dinle

ilk Emri Rabbin ilahi Sözleri

ilk Emri Rabbin ilahi Sözleri

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Terk eyleyip hevâyı,
Ardınca mâsivâyı.
Tâkîb eden ziyâyı,
Nurlar saçar, mesuttur.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tekrarda yoksa hisse,
Alternatif değilse.
Gâyen Elif değilse,
Tâlî, işin sükûttur.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

İlk Emri Rabbin İlahi Sözleri, sayfamız da düzenlediğimiz ilk emri rabbin ilahi sözlerine ulaşabilir vede arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Sizde beğendiğiniz ilahi sözlerini bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. İlk emri rabbin ilahi sözleri yazımız hakkında sorularınız varsa bize yorum bölümünden yada eposta aracılığı ile sorabilirsiniz.

Bizi facebook üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yada email aracılığıyla yazabilirsiniz. Her türlü soru yada şikayetleriniz için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Diğer tavsiye ilahi bağlantımız; İlmi Bahri Vücud İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Etiketler: , , , , ,
Copyright © 2026 Tuncer Yolal İlahi Dinle Ve İlahi Sözleri Resmi Sitesinde İlahi Dinle. Sitemiz Üzerinde İlahi Sözleri İle İlahi Ayrıcağını Keşfet.