Gözyaşlarım Anne ilahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri, sayfamız da düzenlemiş olduğumuz gözyaşlarım anne ilahisinin sözleri yer almaktadır.
Gözyaşlarım anne ilahi sözleri sayfamız da düzenleyip hazırladığımız gözyaşlarım anne ilahisinin sözlerini bulabilirsiniz. Sizde hoşunuza giden ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da paylaşabilir ve arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz. Birbirinden güzel ilahi sözlerini sizler için sayfamız da derledik. Sevdiklerinize yazımızda yer alan gözyaşlarım anne ilahi sözlerini gönderebilirsiniz.
Tuncer yolal’ın en son seslendirmiş olduğu ilahileri resmi sitesi üzerinden bulabilir ve destek olabilirsiniz. Yazımızın devamına giderek gözyaşlarım anne ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz. Birbirinden güzel ilahi sözlerini sayfamız aracılığı ile bulabilirsiniz. Bulamadığınız ilahi sözlerini bizlere yazarak, sayfamızdan bulabilirsiniz.
Gözyaşlarım anne gözyaşlarım, bu dökülen gözyaşlarım hiç dinmiyor,
Gözyaşlarım anne Gözyaşlarım bu dökülen Gözyaşlarım Hiç Dinmiyor,
Ben çocukluğumu hiç yaşayamadım oyuncaklarım hiç olmadı anne,
Gözlerin dökülen kanları kırılan kollara şahit oldu Gözyaşlarım Yanıklarından damlıyordu anne hava soğuk anne için yanıyor anne kalbim Parçalanıyor bu böyle mi olmalıydı anne,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bomba sesleri ile mi uyanma mıydın Yoksa sırtımıza gelecek bir merminin korkusuyla mı anne anne Gözyaşlarım damlıyor, anne kalbim Anne Yüreğim yanıyorsun Çocukluğum dört duvar arasında mı geçecekti Yoksa zalimlerin ellerinden mi?
Hani biz kardeştik Hani biz yoldaş yoksa bir akbabalar mıydı kardeşliğin yoksa ona bir yem olma korkusuyla mıydı?
Gözlerimde gözyaşına kan oldu Anlatmak istediğim düşüncelerini,
Hatıralara Saklayacak bir defterin bile olmadı hatıralarını Saklayacak bir defterim bile olmadı.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Anne anlatmak istediğim düşüncelerimi, hatıralarımızı saklayacak bir defterim bile olmadı,
Afrika’lı çocuğa bir lokma ekmeği yazmalıydım ben anne yazmalıydım anne,
Filistin’li bebeğe sapanla taş atmayı Keşmir’li Lübnanlı kardeşe gözyaşımı yiğitliği yazmalıydım ben anne. Çeçenya’lı küçüğe özgürlüğü ben yazmalıydım. Yoksa unutulan Afganistan’a mı?
Anne anne kalbim kan ağlıyor anne İçim acıyor anne gözlerimden yaş hiç dinmiyor.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Anne anne Tut Elimden ne olur sende bırakma beni,
Anlatmak istediğim anlatamadıklarımı,
Yoksa anlatmaya hayâmın izin vermediği gerçekleri mi?
Ben çocukluğumu Irak’ta bombaların altında Çeçenya’da yapılan soykırımla Somali’de kurşunların altında yaşıyorum,
Herkes herkes terketti bizi bu garip coğrafyada anne anne tut Elimden ne olur sende Bırakma beni.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
İşte Ben masum bir çocuğum,
Ben çocukluğumu Filistinli kızın feryadıyla Irak’lı Bacımın acısı ile yaşıyorum,
Çocukluğumu ve hiç dinmeyen bu Gözyaşımı,
Anne anne tut elimi ne olur Sen de bırakma beni.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Gözyaşlarım Anne İlahi Sözleri, yazımız da hazırladığımız gözyaşlarım anne ilahisinin sözlerini bulabilirsiniz. Sizde hoşunuza giden yeni ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Gözyaşlarım anne ilahi sözleri yazımız hakkında sorularınızı yorum bölümünden ya da eposta aracılığı ile sorabilirsiniz.
Bizi facebook üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA
Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yada email aracılığıyla yazabilirsiniz. Her türlü soru yada şikayetleriniz için yardımcı olmaya çalışmaktayız.
Diğer tavsiye ilahi bağlantımız; Yanmaktan Usanmazam Mevlam İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri
Etiketler: Gözyaşlarım Anne, Gözyaşlarım Anne İlahi Dinle, Gözyaşlarım Anne İlahi Sözleri, tuncer yolal, tuncer yolal ilahi dinle, Tuncer Yolal ilahi sözleri