Tuncer Yolal İlahi dinle ve İlahi Sözleri Resmi Sitesi Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Tuncer Yolal Resmi Web Sitesi
Anasayfa İlahi Dinle İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahiler Tuncer Yolal İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahi Dinle Gizlilik Politikası Çerez Politikası

Gönül Hayran Oluptur İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Kategori: İlahi Sözleri | 17 Aralık 2019 tarihinde yayınlandı

Gönül Hayran Oluptur ilahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri, sayfamız da derleyip düzenlediğimiz gönül hayran oluptur ilahi sözlerini bulabilirsiniz.

Gönül Hayran Oluptur İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri İlahi Dinle

Gönül hayran oluptur ilahi sözleri sayfamız da hazırlamış olduğumuz en iyi gönül hayran oluptur ilahisinin sözüne ulaşabilirsiniz. Sizde yazımız da mevcut olan gönül hayran oluptur ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da paylaşarak arkadaşlarınızı sayfamızdan haberdar edebilirsiniz. Beğeneceğini düşündüğümüz gönül hayran oluptur ilahi sözlerini arkadaşlarınızla vede ailenizle paylaşarak onları da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz.

Tuncer yolal’ın en son seslendirmiş olduğu ilahileri dinlemek vede takip etmek için resmi sitesi üzerinde yer alan ilahilerini takip edebilirsiniz.Yazımızın devamına giderek gönül hayran oluptur ilahi sözlerini ulaşabilir vede gönül hayran oluptur ilahi sözlerini paylaşabilirsiniz. Sizin de hoşunuza giden ilahi sözlerini bize yazabilirsiniz.

Tuncer Yolal – Gönül Hayran Oluptur İlahi Sözleri

Gönül hayran oluptur aşk elinden,
Ciğer büryan oluptur aşk elinden.
Niceler tac-ü mal-ü mülkten,
Koyup üryan oluptur aşk elinden.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Gönül hayran oluptur aşk elinden,
Ciğer büryan oluptur aşk elinden.
Niceler tac-ü mal-ü mülkten,
Koyup üryan oluptur aşk elinden.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ne gördü Züleyha Yusuf yüzüne,
İşi efgan oluptur aşk elinden.
Yunus Emre bu hasret ile zari,
Acep mihman oluptur aşk elinden.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tuncer Yolal – Gönül Hayran Oluptur İlahi Dinle

Gönül Hayran Oluptur ilahi Sözleri

Gönül Hayran Oluptur ilahi Sözleri

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ne gördü Züleyha Yusuf yüzüne,
İşi efgan oluptur aşk elinden.
Yunus Emre bu hasret ile zari,
Acep mihman oluptur aşk elinden.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gönül Hayran Oluptur İlahi Sözleri, yazımız da hazırladığımız gönül hayran oluptur ilahisinin sözleri yer almaktadır. Sizde beğendiğiniz ilahi sözlerini sevdiğiniz kişiler ile paylaşabilir vede onları da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz. Birbirinden güzel ilahi sözlerini, sosyal ağlarınız da paylaşarak arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz. Sizde sayfamızda yer alan gönül hayran oluptur ilahi sözlerini takip etmeyi unutmayın.

Bizi facebook üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yada email aracılığıyla yazabilirsiniz. Her türlü soru yada şikayetleriniz için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Diğer tavsiye ilahi bağlantımız; Mualla Gavsı Subhani İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Etiketler: , , , , ,
Copyright © 2025 Tuncer Yolal İlahi Dinle Ve İlahi Sözleri Resmi Sitesinde İlahi Dinle. Sitemiz Üzerinde İlahi Sözleri İle İlahi Ayrıcağını Keşfet.