Tuncer Yolal İlahi dinle ve İlahi Sözleri Resmi Sitesi Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Tuncer Yolal Resmi Web Sitesi
Anasayfa İlahi Dinle İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahiler Tuncer Yolal İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahi Dinle Gizlilik Politikası Çerez Politikası

Dost Hüdadır Kişiye İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Kategori: İlahi Sözleri | 22 Kasım 2024 tarihinde yayınlandı

Dost Hüdadır Kişiye ilahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri, sayfamızda düzenlemiş olduğumuz dost hüdadır kişiye ilahisin sözleri yer almaktadır.

Dost Hüdadır Kişiye İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri İlahi Dinle

Sitemiz üzerinde yer alan dost hüdadır kişiye ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz. Bir çok ilahi sözleri bulunduran sayfamız hazırladığımız en güzel dost hüdadır kişiye ilahi sözlerini bulabilirsiniz. Sizde beğendiğiniz ilahi sözlerini bize yazabilirsiniz. Birbirinden güzel ilahilere sitemiz aracılığı ile ulaşabilir vede sosyal ağlarınız da paylaşabilirsiniz. İlahi aramalarında tuncer yolal’ın bir çok ilahilerini bulabilir vede seslendirmiş olduğu en son ilahileri takip edebilirsiniz.

Dost hüdadır kişiye ilahi dinlemek için yazımızdan yardım alabilir vede dost hüdadır kişiye ilahi sözlerini okuyabilirsiniz. Sizde dost hüdadır kişiye ilahi sözleri sayfamızı arkadaşlarınıza gönderebilir onları da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz. En güncel vede yeni ilahi sözlerinden haberdar olmak için sayfamızı takip etmeyi unutmayın. Yazımızın devamına giderek dost hüdadır kişiye ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz.

Tuncer Yolal – Dost Hüdadır Kişiye İlahi Sözleri

Dost Hüdâdır kişiye, gayrıya hiç yâr denmez,
Hakkı terk eyleyene, katiyen ebrâr denmez.
Dost Hüdâdır kişiye, gayrıya hiç yâr denmez,
Hakkı terk eyleyene, katiyen ebrâr denmez.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hakk dururken yüzünü halka çevirdin amma,
Hubb-i ağyâr duyana, âşık-ı dîdâr denmez.
Mâ-sivaya dönüşünden sana doğdu bu zarar,
Saffı terkeylese başbuğ, ona serdâr denmez.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kim ki ihsan-i İlâhiye şükür etmezse,
Ondan ikram kesilir, damlaya enhâr denmez.
Halıkından nazarın kim çevirirse bi-şek,
Perde ebsâra iner, zulmete envâr denmez.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tuncer Yolal – Dost Hüdadır Kişiye İlahi Dinle

Dost Hüdadır Kişiye ilahi Sözleri

Dost Hüdadır Kişiye ilahi Sözleri

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ehl-i tevhide yakışmaz sözü, sarfetmemeli,
Böyle kıymet taşımaz lâflara ikrâr denmez.
Şemsi’nin sözlerini cân-u gönülden dinle,
Râhını terk edenin seyrine reftâr denmez.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Dost Hüdadır Kişiye İlahi Sözleri, sayfamız da hazırladığımız dost hüdadır kişiye ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz. Sizde beğendiğiniz dost hüdadır kişiye ilahi sözlerini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Tuncer yolal ilahilerinden haberdar olmak için sayfamızı takip etmeyi vede sosyal ağlarınız da paylaşmayı unutmayın.

Bizi facebook üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yada email aracılığıyla yazabilirsiniz. Her türlü soru yada şikayetleriniz için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Diğer tavsiye ilahi bağlantımız; Nadanı Terk Etmeden İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Etiketler: , , , , ,
Copyright © 2025 Tuncer Yolal İlahi Dinle Ve İlahi Sözleri Resmi Sitesinde İlahi Dinle. Sitemiz Üzerinde İlahi Sözleri İle İlahi Ayrıcağını Keşfet.