Arifler Ortasında Sofilik Satmayalar ilahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri, sayfamız da düzenlediğimiz arifler ortasında sofilik satmayanlar sözleri
Arifler ortasında sofilik satmayalar ilahi sözleri sayfamız da düzenleyip, hazırladığımız arifler ortasında sofilik satmayalar ilahi sözü yer almakta. Sizde beğendiğiniz ilahi sözlerini sosyal ağlarınzı da paylaşabilirsiniz. En güzel ilahi sözlerini sizler için düzenleyip sayfamız da yayınlıyoruz. Sizde arkadaşlarınızın arifler ortasında sofilik satmayalar ilahi sözleri sayfamızdan haberi olmasını istiyorsanız onlarla da paylaşabilirsiniz. İlahi dinlemek için sitemiz de yer alan tuncer yolal’ın en son seslendirmiş olduğu ilahileri vede eski ilahileri bulunmaktadır.
Arifler ortasında sofilik satmayalar ilahi dinlemek için yazımızın devamından yardım alabilirsiniz. Sizde ilahi dinleyerek, arifler ortasında sofilik satmayalar ilahi sözlerini takip edebilirsiniz. Beğendiğiniz ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Yeni vede güncel ilahi sözleri için sayfamızı takip etmeyi unutmayın. Beğendiniz vede hoşunuza giden ilahi sözlerini bize yazın.
Arifler ortasında sofilik satmayalar,
İhlas ile bu aşka riyayı katmayalar.
Arifler ortasında sofilik satmayalar,
İhlas ile bu aşka riyayı katmayalar.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ya bildiğini söyle, ya bir bilirden işit,
Teslimlik ucunu tut, sözü uzatmayalar.
Kuran kelamım dedi, gönlüne evim dedi,
Gönül ev ıssın bilmez, ademden tutmayalar.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Gönül sındı bulundu, hem Hakk’a yakın idi,
Yine dikerim diye, bütünü yırtmayalar.
Mumlu baldır şeriat, tortusuz yağ tarikat,
Dost için balı yağa, pes niçin katmayalar.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Arifler Ortasında Sofilik Satmayalar ilahi Sözleri
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Arif can verir duymaz, yalancı mala kıymaz,
Yalan ile gerçeği beraber tutmayalar.
Kıymetin duyar isen, neye değer işbu dem,
Erenlerin manasın almaza satmayalar.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Miskin Adem yanıldı, Uçmak’ta buğday yedi,
İşi Hak’tan bilenler şeytandan tutmayalar.
Şirin hulklar eylensin, tatlı sözler söylensin,
Sohbetlerde Yunus’u asla unutmayalar.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Arifler Ortasında Sofilik Satmayalar İlahi Sözleri, sayfamız da bulabileceğiniz arifler ortasında sofilik satmayalar ilahisinin sözleri yer almakta. Sizde eğer ki arifler ortasında sofilik satmayalar ilahi sözleri yazımız hakkında sorularınız varsa bize yorum bölümünden yada eposta aracılığıyla yazabilirsiniz.
Bizi facebook üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA
Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yada email aracılığıyla yazabilirsiniz. Her türlü soru yada şikayetleriniz için yardımcı olmaya çalışmaktayız.
Diğer tavsiye ilahi bağlantımız; Alem Düşman Olur İse İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri
Etiketler: Arifler Ortasında Sofilik Satmayalar, Arifler Ortasında Sofilik Satmayalar İlahi Dinle, Arifler Ortasında Sofilik Satmayalar İlahi Sözleri, tuncer yolal, tuncer yolal ilahi dinle, Tuncer Yolal ilahi sözleri