Tuncer Yolal İlahi dinle ve İlahi Sözleri Resmi Sitesi Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Tuncer Yolal Resmi Web Sitesi
Anasayfa İlahi Dinle İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahiler Tuncer Yolal İlahi Sözleri Tuncer Yolal İlahi Dinle Gizlilik Politikası Çerez Politikası

Dila Alemi Hayrette İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Kategori: İlahi Sözleri | 14 Mart 2026 tarihinde yayınlandı

Dila Alemi Hayrette ilahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri, yazımızın içeriğinde, derlemiş olduğumuz dila alemi hayrete ilahi sözleri yer almaktadır.

Dila Alemi Hayrette İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri İlahi Dinle

Dila alemi hayrette ilahi sözleri sayfamız da hazırlamış olduğumuz dila alemi hayrette ilahisinin sözlerini bulabilirsiniz. Sizde hoşunuza giden dila alemi hayrette ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da paylaşarak arkadaşlarınızı da sayfamızdan haberdar edebilirsiniz. En güzel ilahi sözlerinden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Birbirinden güzel ilahi sözleri için sitemizden ulaşabilirsiniz. Yazımızın devamına giderek dila alemi hayrette ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz.

Tuncer yolal’ın seslendirmiş olduğu ilahileri takip etmek vede sosyal ağlarınız da paylaşmak için resmi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Sizde yeni vede güncel ilahi sözlerini sayfamızdan ulaşabilir vede sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Dila alemi hayrette ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da paylaşarak bizleri destekleyebilirsiniz.

Tuncer Yolal – Dila Alemi Hayrette İlahi Sözleri

Dilâ âlem-i hayretde seni cânbâz iden kimdir,
O sahrâ-yı se’âdetde seni serbâz iden kimdir.
Bu ‘âlem devriyâtında okurlar ders-i irfânı,
Bu dershâne-i hikmetde seni dilbâz iden kimdir.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Görenler cân gözüyle bu nukûşâtı bu eşyâyı,
Bu nokta-i süveydâda hüner ibrâz iden kimdir.
Görenler cân gözüyle bu nukûşâtı bu eşyâyı,
Bu nokta-i süveydâda hüner ibrâz iden kimdir.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tuncer Yolal – Dila Alemi Hayrette İlahi Dinle

Dila Alemi Hayrette ilahi Sözleri

Dila Alemi Hayrette ilahi Sözleri

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tecellîhâne-i vahdet gönüldür dergeh-i Mevlâ,
O dergâh-ı tecellâya dil-i derbâz iden kimdir.
Olan sermest-i ser gerdân ezel bezminde ey Lutfî,
Bu dürr -i tevhîde cânâ ezel enbâz iden kimdir.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Dila Alemi Hayrette İlahi Sözleri, sayfamız da hazırladığımız dila alemi hayrette ilahisinin sözlerini bulabilirsiniz. Dila alemi hayrette ilahi sözleri yazımız hakkında sormak istediğiniz sorularınızı bize yorum bölümünden sorabilirsiniz. Dila alemi hayrette ilahi sözlerini sosyal ağlarınız da paylaşarak arkadaşlarınızın da sayfamızdan haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz. En yeni ilahi sözlerinden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilir vede sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Bizi facebook üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook sayfamıza gitmek için TIKLA

Soru vede şikayetleriniz için bize yorum bölümünden yada email aracılığıyla yazabilirsiniz. Her türlü soru yada şikayetleriniz için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Diğer tavsiye ilahi bağlantımız; Ademi Şeklim Deyü Eyleme İlahi Sözleri – Tuncer Yolal İlahi Sözleri

Etiketler: , , , , ,
Copyright © 2026 Tuncer Yolal İlahi Dinle Ve İlahi Sözleri Resmi Sitesinde İlahi Dinle. Sitemiz Üzerinde İlahi Sözleri İle İlahi Ayrıcağını Keşfet.